Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Hva gjør du?

Du skjønner at en venn er i ferd med å bli utsatt for skjult kamera. Det ser veldig morsomt ut, men din venn blir likevel ydmyket på det grusomste.Hva ville du gjort?

Gry Blekastad Almås, journalist : {ndash}Hvis det ikke var rein utdriting, men en spøk med mening, ville jeg ikke gjort noen ting. TV-produsenten måtte uansett ha informert min venn om opptaket for å ha lov til å sende det. Var det derimot rein utdriting, ville jeg ha sagt ifra, slik at min venn kunne snudd det hele på hodet og dummet ut TV-programmetTore Renberg, forfatter : {ndash}Jeg ville gi beskjed med en gang. Ville sagt: «Hør her, det er skjult kamera på gang, la oss leke litt med dem som forsøker å leke med oss.» En kjedelig holdning, kanskje, men det blir klart viktigere å beskytte vennen min enn at media får ta rotta på ham. Å ta rotta på media er forresten et livsprinsipp for meg. Det gjør jeg så ofte anledningen byr seg. Minken Fosheim, skuespiller: {ndash}Jeg ville selvfølgelig prøve å stoppe det. Min venn er i aller høyeste grad viktigere for meg enn et innslag i et tv-program. Skjult kamera kan være hysterisk morsomt, men humor som går på utdriting, har jeg stort sett ikke sans for. Hva ville du gjort?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media