Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Hva gjør du?

Du mottar en e-post fra sjefen din merket «Takk for en deilig natt». Du skjønner øyeblikkelig at den er feilsendt, men er også klar over at kona til sjefen ikke er på nett. Det lukter saftig utroskap lang vei.

Christian Bjørnæs, redaktør: - Riktignok er jeg en nysgjerrigper, men ingen sladrehank. Jeg ville ha lest e-posten med stor iver for deretter å videresende den til sjefen, og ellers holdt kjeft. Dermed vet jeg at han vet at jeg vet, neste gang min lønn skal forhandles. Esben Esther Pirelli Benestad, spesialist i klinisk sexologi NACS: - Jeg ville kontaktet sjefen med en gang og takket for den hyggelige mailen. Det ville jo være forferdelig dumt for ham om han ikke fikk noen respons, verken fra den han hadde ment å sende den til, eller fra meg. Da kunne han fort blitt gående i en slags limbo i lang tid{ndash}og det er aldri hyggelig. Så hadde jeg spurt ham om hva han ville jeg skulle gjøre. Om han hadde behov for å snakke om det, eller om jeg skulle legge det hele i den store mappa merket taushetsplikt. Enkelt og greit. Cille Biermann, journalist og skribent: - Jeg hadde sendt ham følgende svar pr. mail: «Jøss, var du der også?» Så hadde jeg ventet et par minutter, før jeg hadde sendt ham en ny mail der jeg luftet tanken om en aldri så liten lønnsforhøyelse og fast ansettelse med usedvanlig hyggelige betingelser. Ja, og så hadde jeg bedt om å få telefonnummeret til kona hans {ndash} når jeg først var i gang. Deretter hadde jeg tatt fri resten av dagen. Når det er sagt, skjønner jeg at jeg går glipp av mye moro ved å være frilanser med hjemmekontor ... Hva ville du gjort?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media