Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Hva gjør du?

Du byttelåner ofte videoer med naboen. En dag har det sneket seg inn en fremmed kassett blant eskene du får tilbake, og du får se noen meget intime opptak av naboene i seksuell utfoldelse.

Halvdan Sivertsen, gitarkamerat: - Helt uproblematisk! Jeg ville fått meg en god latter, levert videoen tilbake og takket for lånet. Seinere, på den store julefesten, ville jeg vist kopien - litt seint utpå natta, og kanskje spurt om han ville låne noen av mine! Nei, seriøst sagt - jeg ville gjort det så lite pinlig som mulig for naboen. Synes ikke dette er noen big deal. Iben Sandemose, tegner og forfatter: - Jeg ville gitt den tilbake til naboen straks jeg forsto hva videoen dreide seg om. Det er sant, jeg hadde ikke orket å se på sånne opptak, det ville jeg virkelig ikke hatt noen interesse av. Det er altfor privat. Jeg ville nok følt meg litt beklemt. Jeg kunne kanskje tenkt at det var morsomt for naboene at de fant på slikt, men at dette er noe jeg ikke har noe med. Jeg ville verken beholdt den eller distribuert kassetten. Det kan naboen være trygg på. Ingjerd Egeberg, teatersjef: - Jeg tror jeg ville sett på - ikke ett sekund, men muligens fem sekunder, før jeg hadde slått av og gått for å levere filmen tilbake. Så hadde jeg kanskje sagt: Takk for titten, og pass litt bedre på en annen gang. Verre er det vel ikke? Kanskje jeg skulle spurt om å få være med neste gang, forresten? Nei, jeg må si det forundrer meg at folk har behov for å filme når de har seg, for dette med privatporno er noe vi stadig leser om. Hva ville du gjort?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media