Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Hva gjør du?

Du har sagt ja til å passe de to hamsterne til niesen din i ferien. Den ene dør, og en venn av deg tilbyr seg å skaffe en identisk hamster fra en dyrebutikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Markus Midré, forfatter:{ndash} Hamsterne er som kjent svært lite tilpasningsdyktige (i likhet med menneskene), noen av dem blir voldelige og utilregnelige dersom det kommer inntrengere. For å unngå en blodig og opprivende konflikt (som hadde satt niesen i sjokk), ville jeg derfor brakt også den andre hamsteren til den evige hvile. Så ville jeg bedt min venn om å skaffe to fredselskende eksemplarer fra dyrebutikken. Ingen hadde noensinne merket noe. Elin Sogn, skuespiller:{ndash} Jeg ville selvfølgelig ikke ha byttet ut hamsteren med en annen. Da ville jeg hatt angst for å bli avslørt så lenge den nye hamsteren levde. Dessuten er det en ganske dårlig måte å prøve å beholde vennskapet med min lille niese på. Det hadde vel antakeligvis blitt en VELDIG stor begravelsesseremoni (og hun hadde sikkert hatet meg for resten av livet.) Aksel Hennie, skuespiller:{ndash} Kjøper ny hamster. Punktum. Niesen min kommer hjem, hamsterne er levende og alle er glade. Hva ville du gjort?

Elin Sogn, skuespiller
Markus Midré, forfatter
Aksel Hennie, skuespiller