Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Hva gjør du?

En morgen våkner du og er skikkelig forkjølet. Du bestemmer deg for å ringe sjefen og si at du blir hjemme. Seinere på dagen føler du deg bedre og stikker innom IKEA. Der får du øye på sjefen din, men han har ennå ikke sett deg. Hva gjør du?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Glenn Ø. Støldal, presse- og informasjonsansvarlig i Viasat: - Det er en lite aktuell problemstilling for meg, for jeg er så godt som aldri syk. Jeg har vært borte fra jobben to dager på fire og et halvt år, og hvis jeg først er ordentlig syk, så er jeg sengeliggende. Dessuten er sjefen, Hein Espen Hattestad, aldri på IKEA. Men hvis dette hadde skjedd, så er Hein Espen en fleksibel og hyggelig type. Jeg tror jeg ville sagt det som det var, at jeg kviknet til ut på dagen og dro på IKEA. Skjønt jeg hadde nok tenkt oi! med det samme jeg så ham. Kjetil Sviland, journalist i TV 2-nyhetene: - Jeg ville aldri reist på IKEA. Hvis du melder fra at du er syk, så bør du enten være syk eller komme deg på jobb. Men hvis dette var etter arbeidstid, ville jeg ringt sjefen og sagt at jeg var blitt bedre, at jeg kom på jobb neste dag og at jeg lurte på om jeg skulle prøve meg på IKEA. Ulrikke Hansen Døvigen, skuespiller ved Nationaltheatret - Jeg hadde forlatt åstedet så stille som mulig. Jeg må være veldig syk for å kunne være borte fra jobben, så hvis jeg plutselig følte meg bedre om ettermiddagen og var så uheldig å møte sjefen, da hadde jeg gjemt meg som en feig, liten gris.