Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Hva gjør du?

En av vennene dine er ei skikkelig hermegås. Uka før dere skal på en stor jubileumsfest, viser du fram ditt nye antrekk. På festen ankommer dere i samme klær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Birgitte Sættem, håndballspiller: - Hvis det er en god venn, er det ikke lurt å bli uvenner på en så stor fest. Jeg ville oversett det, og så ville jeg ha tatt det opp etter festen, fordi det kunne ha ødelagt kvelden. Siden vennen så antrekket før selskapet, og jeg ga uttrykk for at jeg likte det godt, ville det vært veldig irriterende om vennen min hadde på seg det samme. Det er kjedelig å ha en venn som alltid kler seg i det samme og gjør det samme som meg. Jeg ville ikke blitt sinna, men oppgitt. Kathrine Sørland, modell og Frøken Norge: - Når jeg allerede er på festen, er det lite å gjøre. Men jeg synes det er dumt, siden jeg har brukt penger på å bli så fin som mulig. Jeg ville konfrontert vennen min med det på en god måte, uten å gjøre henne fornærmet. Jeg hadde fortalt henne at jeg synes det ser teit ut når to personer kommer med likt antrekk på en fest, spesielt når hun er ei god venninne. Jeg regner med at hun tar det til etterretning. Jeg har vært med på det selv, og det er ingen behagelig opplevelse. Man ønsker å være unik og litt annerledes. Lisa Tønne, standupkomiker: - Da ville jeg sagt: «Åh, så fin kjole, så synd at du ikke kledde den like godt som meg.»Jeg hadde ikke blitt sur, man gidder ikke ase seg opp over slike ting. Hun synes tydeligvis jeg har god smak, og det er en kompliment. Jeg ville kledd meg skikkelig stygt en dag, og hatt med meg skift i bagen. Så kunne hun gått rundt i cowboyboots og shorts.