Hva gjør du?

Du og din kollega har begge som nyttårsforsett å stumpe røyken. Dere inngår et veddemål hvor den som taper, må betale den andre en større sum. En kveld du er alene, sprekker du og smugrøyker én sigarett. De neste dagene er du derimot helt røykfri igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nicholas E. Carlie, programleder: - Det spørs hvor god kamerat det er, og hvor god råd han har. Hvis det dreier seg om en rik bekjent, sier jeg ingenting. Hvis jeg derimot veddet med en nær venn, som jeg vet er litt blakk, forteller jeg selvfølgelig sannheten og betaler det jeg skylder. Marian Saastad Ottesen, skuespiller: - Jeg hadde ikke sagt det. Jeg hadde ventet til venninna mi sprakk og hun hadde brutt sammen og tilstått. Etterpå hadde jeg sagt at jeg også hadde sprukket. Så kunne vi ha gått på kafé sammen og røykt en tjuepakning hver og begynt forfra igjen. Erling Sundal, kokk: - Som en god sunnmøring er jeg opptatt av å spare penger, så jeg ville ikke sagt noe til kameraten min. Jeg ville i stedet ventet så lenge at veddemålet helt klart var foreldet før jeg røpet hemmeligheten. SI DIN MENING: Hva ville du gjort?

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer