Hva gjør du?

Du venter 15 middagsgjester, og bacalaoen er straks klar. Din forkjølte kjæreste lukter på gryta og får et voldsomt nyseanfall som etterlater solide spor i gryta.

Catrine Telle, teatersjef: - Synd det ikke var spagetti i vasken. For den er det jo bare å ta opp igjen. Men det er ingen sannsynlighet for at min samboer skulle ha nyst i gryta. Mer trolig ville det vært jeg. Og siden jeg ikke er noen stor kokk - og dette ville tatt meg tre dager å få til - ville jeg stilltiende servert bacalaogryta. Det ville ikke vært noen vei utenom. Jeg hadde servert den med stor bravur, og bare håpet at ingen ville bli forkjølet etterpå. Iren Reppen, skuespiller:- Da kan det jo ikke serveres. Det går ikke. Hvis det tydelig er kommet snørr og dritt nedi... Nei. Da måtte vi ha ringt til Peppe\'s Pizza. Kanskje jeg ville vært i tvil om han mot sin vilje nøs ved siden av gryta. Da ville jeg blitt i tvil. Kanskje servert gryta. Men ikke uten et ekstra, kraftig oppkok. Jørn Hoel, artist: - Jeg ville rørt rundt og latt som ingenting. Samtidig med serveringen ville jeg ha servert en jævlig bra historie, slik at den tok fokuset vekk fra maten. Jeg tror det faktisk kunne gitt et interessant bidrag til bacalaoretten. Men det har hendt en gang at jeg lagde så dårlig mat at jeg tok tallerkenen tilbake fra kompisen som var på besøk. SI DIN MENING: Hva ville du gjort?