Hva har en milliard indere til felles?

Svaret er pakora - den indiske versjonen av potetgull. Slik lager du det.

VELFRITERT: Pakora er så mangt, men stort sett er det grønnsaker som blir fritert. Foto: Mette Randem
VELFRITERT: Pakora er så mangt, men stort sett er det grønnsaker som blir fritert. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Når vi tenker på indisk mat i Norge, har vi en snever forestilling om hva det er for noe. Chicken tikka, chicken tikka masala, og for de litt mer avanserte, murgh paneer. Eller som en bekjent innrømte, en som ikke egentlig var så opptatt av indisk mat, men som pleide å ty til det når han var bakfull: Han pleide å bestille nummer 37, for den var alltid god.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer