<strong>VELFRITERT:</strong> Pakora er så mangt, men stort sett er det grønnsaker som blir fritert. Foto: Mette Randem
VELFRITERT: Pakora er så mangt, men stort sett er det grønnsaker som blir fritert. Foto: Mette Randem Vis mer

Hva har en milliard indere til felles?

Svaret er pakora - den indiske versjonen av potetgull. Slik lager du det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Når vi tenker på indisk mat i Norge, har vi en snever forestilling om hva det er for noe. Chicken tikka, chicken tikka masala, og for de litt mer avanserte, murgh paneer. Eller som en bekjent innrømte, en som ikke egentlig var så opptatt av indisk mat, men som pleide å ty til det når han var bakfull: Han pleide å bestille nummer 37, for den var alltid god.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer