+ Du leser nå Dagbladet Pluss

- Hva om du blir båret inn på gullstol? Av tolv menn i bar overkropp?

Foreløpig er det bare hjemme i Bergen at Erna Solberg (52) får det som hun vil.

TEAM SOLBERG: Hjemme i Bergen slapper Høyre-leder Erna Solberg av sammen med ektemannen Sindre Finnes, fagsjef i Norsk industri. I stolen sitter sønnen Erik og ser på Tour de France. Familien har aldri bodd fast i huset. - Følelsen her er litt som på en hytte, det er bare den aktiviteten du lager selv, sier Sindre. Foto: ADRIAN ØHRN JOHANSEN
TEAM SOLBERG: Hjemme i Bergen slapper Høyre-leder Erna Solberg av sammen med ektemannen Sindre Finnes, fagsjef i Norsk industri. I stolen sitter sønnen Erik og ser på Tour de France. Familien har aldri bodd fast i huset. - Følelsen her er litt som på en hytte, det er bare den aktiviteten du lager selv, sier Sindre. Foto: ADRIAN ØHRN JOHANSENVis mer

(Magasinet): Erna Solberg (52)? rusler barbeint over stuegulvet i luftige sommerklær og setter tærne på den solvarme terrassen.

Etter noen grå uker er det full sommer i Bergen. Intenst blå himmel. Fuglesang og gressklippere. Inne lyser tv-en i hjørnet. Sønnen Erik ser så avslappet ut i lenestolen som bare tenåringer med skolefri kan.

Sjørøveraktige, snirklete pistoler henger på rekke over kjøkkendøra. Det er kopier Erna og mannen Sindre Finnes (49) har tatt med seg hjem fra ferie.

I gangen er nisseparet barna lagde på skolen fortsatt på utstilling. Furuhylla på kjøkkenet fungerer som et vidåpent og velfylt barskap.

Hjemme

Her kunne Ingrid Schulerud pustet lettet ut. Hjemme hos kvinnen som kan bli vår neste statsminister, er det ikke en eneste Arne Jacobsen-stol i sikte.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.