Hva sier dere? Skal vi kaste CD-platene?

De fyller hus, hjem, hytter, biler, og er blitt et miljøproblem.

STJELER PLASS: Siden 2004 har det bare gått nedover med CD-platenes popularitet, men de stjeler fortsatt mye plass i norske hus, hjem, hytter og biler. Er det rett og slett på tide å kaste dem?, lurer artikkelforfatter Hallgeir Opedal.  Foto: REUTERS/Catherine Benson
STJELER PLASS: Siden 2004 har det bare gått nedover med CD-platenes popularitet, men de stjeler fortsatt mye plass i norske hus, hjem, hytter og biler. Er det rett og slett på tide å kaste dem?, lurer artikkelforfatter Hallgeir Opedal. Foto: REUTERS/Catherine Benson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det samme skjer hver gang vi har en hovedopprydning hjemme - CD-platene. Hva gjør vi med dem? De opptar plass, de blir aldri spilt, de støver ned, og det er flere hundre av dem.

I sin tid ble de brakt i hus med andakt og forventning. Omslagsplasten ble pirket løs med pekefingerneglene, coveret brutt opp, og duften av nytrykket polykarbonat kilte neseborene. CD-platen ble løftet ut og lagt varsomt i spilleren. Play.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer