Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Hva vil du jeg skal gjøre for deg? Hva er godt for deg?»

Skal man kjenne seg seksuelt tilfreds må man ta et felles ansvar for at sexen skal bli bra.

FELLES ANSVAR: Noen kvinner som har problemer med å få orgasme tar initiativ til typer av sex som faktisk bidrar til at hun ikke får orgasme. For å kjenne seg mer seksuelt tilfreds må hun snu dette fokuset og få fatt i hva som gir henne selv nytelse. Det vil også gi partneren en viktig bonus. Illustrasjon: NTB Scanpix / Shutterstock
FELLES ANSVAR: Noen kvinner som har problemer med å få orgasme tar initiativ til typer av sex som faktisk bidrar til at hun ikke får orgasme. For å kjenne seg mer seksuelt tilfreds må hun snu dette fokuset og få fatt i hva som gir henne selv nytelse. Det vil også gi partneren en viktig bonus. Illustrasjon: NTB Scanpix / Shutterstock Vis mer

I undersøkelser rapporterer ofte menn i alderen 60 pluss at de er mer fornøyde med sexlivet sitt enn eldre kvinner gjør. Dette handler i stor grad om tilstedeværelse eller fravær av seksuelle problemer.

Når eldre menn er mer fornøyde enn jevnaldrende kvinner, har det ofte sammenheng med helse og partnervalg. Menn har oftest en partner som er noen år yngre enn seg selv. Partneren har dermed større sannsynlighet for å være frisk og rask, og ikke ha seksuelle problemer. Vi vet at om partneren har seksuelle problemer reduseres sannsynligheten for å kjenne seg seksuelt tilfreds.

En av tre menn mellom 60 og 67 år har ereksjonsproblemer nesten hele tiden, eller hele tiden. Om seksuell funksjon og ønsket om penetrering er et problem for paret, bør det bestilles time hos fastlegen for å få resept på et Sildenafil preparat, som for eksempel Viagra. Mange menn synes det er flaut, men da kan partneren trå til og hjelpe til at han kommer seg til legen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

6 MÅNEDER*

KUN I HELGA

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr 180 kroner for et halvt år. 0,33 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449,-/6 mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

ÅR

795 kr

(2,18 kr per dag)

KJØP ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 795 kr for et år. 2,18 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449kr/6mnd) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (55kr/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?