Hvem har augusts beste blogg?

Hver uke presenterer vi en ny kandidat til å vinne tittelen Norges beste interiørblogg. Finn din favoritt, stem - og vinne flotte premier!

Kvirrevitt: Bruker også bloggen som sitt eget interiøralbum.
Kvirrevitt: Bruker også bloggen som sitt eget interiøralbum. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Her er kandidatene som er plukket ut i august. Gled deg over gode tips og inspirerende bilder, og stem fram din favoritt.

Emmelines BloggNavn: Cecilie AbrahamsenAlder: 39 årHvorfor blogger du: Jeg oppdaget interiørbloggeverdenen for over tre år siden, og begynte å blogge fordi jeg var lidenskapelig opptatt av interiør. Etterhvert har bloggen utviklet seg til å bli en morsom hobby. Jeg har lært meg å bli en bedre formidler, jeg har lært meg å ta gode bilder og jeg har blitt kjent med mange spennende mennesker gjennom bloggen.Hvordan vil du beskrive bloggen din: Emmelines blogg handler i hovedsak om interiør. Den preges likevel av Emmelines skråblikk på tilværelsen, og jeg krydrer mine hverdagsobservasjoner med humor og ironi. Det er ikke til å unngå at jeg skriver en god del om hverdagslivet, om mann og barn, om oppussing og mye av det jeg opplever i det virkelige liv. Det er den lyse sommerhusstilen som ligger mitt hjerte nærmest. Det er med andre ord høy pute-og koppefaktor hjemme hos oss. Polkadotter og rosemønster, supplert med glade farger preger interiøret vårt, både hjemme og på hytta.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer