Hvem har augusts beste blogg?

Hver uke presenterer vi en ny kandidat til å vinne tittelen Norges beste interiørblogg. Finn din favoritt, stem - og vinne flotte premier!

Kvirrevitt: Bruker også bloggen som sitt eget interiøralbum.
Kvirrevitt: Bruker også bloggen som sitt eget interiøralbum. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Her er kandidatene som er plukket ut i august. Gled deg over gode tips og inspirerende bilder, og stem fram din favoritt.

Emmelines BloggNavn: Cecilie AbrahamsenAlder: 39 årHvorfor blogger du: Jeg oppdaget interiørbloggeverdenen for over tre år siden, og begynte å blogge fordi jeg var lidenskapelig opptatt av interiør. Etterhvert har bloggen utviklet seg til å bli en morsom hobby. Jeg har lært meg å bli en bedre formidler, jeg har lært meg å ta gode bilder og jeg har blitt kjent med mange spennende mennesker gjennom bloggen.Hvordan vil du beskrive bloggen din: Emmelines blogg handler i hovedsak om interiør. Den preges likevel av Emmelines skråblikk på tilværelsen, og jeg krydrer mine hverdagsobservasjoner med humor og ironi. Det er ikke til å unngå at jeg skriver en god del om hverdagslivet, om mann og barn, om oppussing og mye av det jeg opplever i det virkelige liv. Det er den lyse sommerhusstilen som ligger mitt hjerte nærmest. Det er med andre ord høy pute-og koppefaktor hjemme hos oss. Polkadotter og rosemønster, supplert med glade farger preger interiøret vårt, både hjemme og på hytta.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer