Hvem har stjålet iPoden min?

Når mp3-spilleren blir stjålet, er det mer enn en musikksamling som forsvinner. For noen er det sjela som blir revet ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JEG HADDE KNAPT RUKKET å sette meg før tjuven forsvant med musikksamlinga mi. Vi hadde kjempet for å sikre oss plass i baren på kaféen og var fornøyd da vi kunne hoppe opp på de høye stolene.

Like fornøyd var tjuven som befant seg bak oss, og lirket ut veska mellom beina mine. At jeg mistet mobiltelefonen, leppestiften og den stripa veska var irriterende, men overkommelig. Men tragedien sank virkelig inn da jeg innså at tjuven også hadde fått med seg min hvite, blanke og elegante iPod.

I knappe tre måneder hadde jeg hatt mp3-spilleren, men det skulle ikke mer tid til for å innse at dette var en av de mest geniale dingsene jeg hadde eid i hele mitt liv. Jeg fikk et helt nytt syn på musikksamlinga mi etter å ha hørt på den i tilfeldig rekkefølge.

Turen til jobben ble min private musikkvideo, og jeg krysset lyskryss i takt med Johnny Cash\' «Hurt», sprang de siste meterne til morgenmøtet med Cures «Close To Me», takket for meg og tok heisen ned med Kristin Hershs «Spain», ventet på bussen hjem med Madrugadas «This Old House». Men tjuven satte en stopper for alt dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer