Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Hvem i all verden har sagt at krabber skal kokes?

I krabbegir.

SAKTE: Livet på landet går i krabbefart.
SAKTE: Livet på landet går i krabbefart. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Livet på landet går i krabbefart. Jeg kan ikke huske helt hvordan det er å gå i noe annet enn tresko. Ringingen fra geitenes bjeller "er en så innarbeidet del av til-værelsen at jeg får følelsen av at noe er galt når dyrene hviler, og lyden opphører. Når en av hønene har kommet seg inn på kjøkkenet, jager vi den ut med så stor selvfølgelighet at vi ikke engang mister tråden i det vi snakker om.

Det er for tørt til at vi finner noe sopp, og for varmt til å gå tur, så vi tilbringer dagene ved og på sjøen. I lagunen mellom de to flate øyene ytterst i fjorden er det for første gang på mange år mulig å bade uten at man roper «Friskt!» med innoverpust. Når vi snorkler, finner vi store mengder østers og sandskjell. Noen liker å servere østers med sitron, andre med ulike chiliblandinger. Men når man sitter på et varmt svaberg på ei øde øy og er så¨heldig å ha et redskap som kan brukes som østerskniv, trenger man ikke noe til-behør. Den spisse, intense havsmaken av flatøstersen står i skarp kontrast til den milde, kremete smaken av de invaderende stillehavsøstersene, og det er vanskelig å avgjøre hvilken som er best.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 ÅR

KUN I FEBRUAR

100 kr*

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 100 kr* år. Fornyes automatisk til 795,-/år

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr**

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr** uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

**Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?