Hvem lager Norges beste interiørblogg?

Dagbladet SØNDAG og Kulør styrer konkurransen, og avstemningen er i gang. Skynd deg og stem på din favoritt! I juli kommer fire nye kandidater.

Flittig Lise: Lise Greni Breen er den siste junikandidaten som presenteres i Dagbladet SØNDAG. Hun lager mange ting selv, både interiør og cupcakes, og gir inspirerende tips. De fire kandidatene for juni er nå presentert, og vinneren kåres når måneden er over. Stem på din favoritt, og vinn flotte premier fra Kulør.
Flittig Lise: Lise Greni Breen er den siste junikandidaten som presenteres i Dagbladet SØNDAG. Hun lager mange ting selv, både interiør og cupcakes, og gir inspirerende tips. De fire kandidatene for juni er nå presentert, og vinneren kåres når måneden er over. Stem på din favoritt, og vinn flotte premier fra Kulør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| Stemmene renner inn til bloggkåringen, som begynte 1. juni. Søndagsmagasinet trekker hver uke fram en av de nominerte bloggene. I slutten av hver måned kåres en finalist. Vi kan ikke røpe hvem som leder, men foreløpig ligger en av bloggene et godt stykke foran de andre.

Så fortsett å stem på din favoritt! Du som stemmer kan vinne flotte premier, og vi kårer en finalist hver måned. Mot slutten av året skal en jury krone bloggeren som får tittelen Norges beste interiørblogg 2010. Konkurransen er arrangert av Dagbladet SØNDAG i samarbeid med interiørkjeden Kulør.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer