Hvem passer egentlig inn i boksen?

For Märtha Louise og Durek Verrett handler kjærligheten også om å elske det mørke, skumle, usikre og skitne ved den andre.

PARET SOM IKKE VIL MÅLBINDES: Både prinsessen og Durek Verrett mener de er i sin fulle rett til å tjene penger på tjenestene de tilbyr: -Jo flere massasjer jeg får, jo mer tid jeg bruker på å ta vare på meg selv med ting som koster penger - jo bedre blir jeg i stand til å gi av meg selv. Prisene er høye, men det er fordi jeg har så lite tid, sier Verrett.
PARET SOM IKKE VIL MÅLBINDES: Både prinsessen og Durek Verrett mener de er i sin fulle rett til å tjene penger på tjenestene de tilbyr: -Jo flere massasjer jeg får, jo mer tid jeg bruker på å ta vare på meg selv med ting som koster penger - jo bedre blir jeg i stand til å gi av meg selv. Prisene er høye, men det er fordi jeg har så lite tid, sier Verrett. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det som er så fantastisk med Durek, er at jeg føler meg omfavnet på alle områder. Det er veldig rørende og vidunderlig følelse, å bli sett for hele meg.

Det er torsdag ettermiddag i Riddervoldsgate i Oslo. Prinsesse Märtha Louise har nettopp vinket farvel til sine aller siste elever ved Soulspring, og nå sitter vi her, i en halvtom leilighet, med en prinsesse som de siste dagene har vært ganske ordknapp, og en selvutnevnt sjaman som ikke vil la seg målbinde av kritikk. Det skal vi komme tilbake til. Men prinsessen har fortsatt mer på hjertet når det kommer til kjærlighet:

- Jeg har ikke opplevd å bli omfavnet for alle kapitlene i livet mitt før, å bli møtt på alle aspekter ved meg. Når man går inn i et forhold, har man en tendens til å tenke at «dette er ok, dette er ikke ok, men jeg skal takle det». Og så er det det siste, det som ikke er så ok, som har en tendens til å bli problemet etter noen år.

Durek Verrett nikker:

- For at jeg skal føle ubetinget kjærlighet, er det viktig å være trygg nok til å være sårbar og å kunne si at man har rotet det til, at man er redd, usikker eller ikke vet hva man skal gjøre, sier han og stryker henne over armen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer