LUFT OG KJÆRLIGHET: Focaccia er ikke bare én oppskrift, men en sekkebetegnelse på en rekke enkle spis-meg-mens-jeg-er-fersk-brød. Her: Focaccia med tomater, hvitløk og urter.
LUFT OG KJÆRLIGHET: Focaccia er ikke bare én oppskrift, men en sekkebetegnelse på en rekke enkle spis-meg-mens-jeg-er-fersk-brød. Her: Focaccia med tomater, hvitløk og urter.Vis mer

Hvilepute

Hvis du lever for dagen i dag, bør du ikke bake for i morgen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

||| Vi har overlevd tidenes vinter. Nå skal vi leve. Når sommeren kommer, først i små varme blaff, deretter med større trofasthet, så er kjøkkenet et av de siste stedene man vil være fanget.

Derfor er seriøs brødbaking ikke noe man orker å begi seg inn i, ikke noe man kan ofre tida si på. Vårens og sommerens kåte livsglede er rett og slett ikke kompatibel med prosjekter som krever at du tenker på morgendagen, at du skal sette deig, elte, vente, slå opp deigen, vente enda mer, bake, bare for å ha brød til frokost neste morgen. «I morgen? Da kan vinteren ha kommet tilbake, det kan være regn og blest. Derfor må jeg gjøre mest mulig ut av akkurat nå.»

Det er derfor man har focaccia.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn