Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Hvis alle hadde fulgt budsjettet vi setter opp i «Luksusfellen», ville landet gått konk

«Luksusfellen»-general Hallgeir Kvadsheim synes du må kunne ta deg en god fest iblant.

FESTEN ER OVER: Økonom, journalist og programleder Hallgeir Kvadsheim, er snart i gang med 14. sesong av «Luksusfellen» på TV3. Og det er ikke lenger deltakerne som gjør ham rasende. Det er bankene.  Foto: Siv Johanne Seglem
FESTEN ER OVER: Økonom, journalist og programleder Hallgeir Kvadsheim, er snart i gang med 14. sesong av «Luksusfellen» på TV3. Og det er ikke lenger deltakerne som gjør ham rasende. Det er bankene. Foto: Siv Johanne Seglem Vis mer

Bare et lite glimt av «Luksusfellen»-programleder Hallgeir Kvadsheim kan få noen og enhver til å føle et stikk av dårlig samvittighet for en ubetalt regning som ligger et sted under forrige ukes avisbunke.

Han er en påminnelse om å ta seg sammen og legge igjen kredittkortet hjemme før neste tur på byen. Et vandrende inkassovarsel med rogalandsdialekt, frakk og formaninger om å huske å sette inn penger på BSU-kontoen og bygge opp en reserve i tilfelle vaskemaskinen blir ødelagt.

Eller?

- Det er en sånn merkelapp som er satt på meg at jeg maner til måtehold og sparing, sier han mildt.

- Jeg synes også at du må kunne ta deg en god fest iblant. Livet kan ikke bare være grå hverdager. Hvis alle hadde fulgt budsjettet vi setter opp for deltakerne i «Luksusfellen», ville jo landet gått konk. Du kan like det eller ikke, men motoren i det kapitalistiske systemet er faktisk at vi skal bruke litt mer, år for år. Hvis ikke stopper det opp. Han henter seg litt inn, slik at han er til å kjenne igjen:

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 MÅNED*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr måned. 0,03 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99kr/mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,77 per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (99kr/mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?