<strong>TALENT:</strong>   Det er unødvendig og ødeleggende, når barn og ungdom går rundt med en idé om at de ikke er flinke til noen ting. Alle har ulike talenter, skriver Håvard Tjora. Illustrasjon: LISA AISATO
TALENT: Det er unødvendig og ødeleggende, når barn og ungdom går rundt med en idé om at de ikke er flinke til noen ting. Alle har ulike talenter, skriver Håvard Tjora. Illustrasjon: LISA AISATO Vis mer

Hvis barnet ditt ikke klarer skolen kan det føre til mye stress over lang tid

Les Håvard Tjoras råd i «Foreldreskolen».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): Det er skremmende for oss alle sammen, de gangene vi befinner oss i en situasjon vi ikke mestrer.

Mange av oss har kjent kvalmen ved eksamensoppgaver vi ikke umiddelbart vet svaret på, eller når vi har måttet si noe foran mange andre i selskapeligheter.

Jeg husker da jeg akkurat hadde begynt å holde foredrag, og sa ja til å snakke om noe jeg egentlig ikke hadde peiling på. Første delen av foredraget jobbet underbevisstheten febrilsk med å finne utveier.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer