- Hvis du er i en sekt stiller du ikke spørsmål

Vanlige AKP (m-l)-medlemmer forteller sin historie i ny bok.

DE FEM STORE I DEN NORSKE ML-BEVEGELSEN: Tron Øgrim, Dag Solstad, Sigurd Allern, Finn Sjue og Pål Steigan. Tegning: Francesco Bentivegna
DE FEM STORE I DEN NORSKE ML-BEVEGELSEN: Tron Øgrim, Dag Solstad, Sigurd Allern, Finn Sjue og Pål Steigan. Tegning: Francesco Bentivegna Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| - VI VISSTE JO AT VI KOM TIL Å SKYTE EN DAG. Vi visste at tredje verdenskrig skulle komme. Men samtidig var vi så naive, sier tidligere ml'er Lotte Sandberg, i dag kommentator i Aftenposten.

Hun er intervjuet i «Den store ml-boka» som er kommet denne uka, utgitt av Kaderprosjektet, som består av litteraturviter Jon Rognlien og historiker Nik Brandal. Her har de ikke snakket med toppledelsen i den norske maoistbevegelsen, men vanlige medlemmer.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer