Hvit fisk med fargerik saus

4 porsjoner.

600 g fersk eller lettsaltet torsk uten skinn og bein Enkel egen saus: 1 stor løk i terninger 1 rød paprika i terninger 1 gul paprika i terninger 1 squash i terninger 1 boks hakkede tomater 2 ss olivenolje 1 knivsodd kajennepepper salt og pepper. Legg grønnsakene i bunnen av kokekaret, hell tomatene med laken over. Legg fisken over. Bland olje og kajennepepper i og hell det over fisken. Kok retten under lokk til alt er mørt, ca. 20 minutter. Server retten fra gryta med kokte poteter eller ris til. Eller: Legg en pakke (400 g) frosne grønnsaker i en kjele, legg fisken over, dryss på litt salt og krydder og hell over et glass ferdig saus. Kok til fisken er ferdig. Kok ris eller pasta til. (Flere oppskrifter og tips: www.godfisk.no) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!