Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Hvite italienere

Det er hvitvinstid.

Det er hvitvinstid, og vi begynner med noen nyheter fra Italia. Mange av vinene bekrefter inntrykket av at italienske hvitviner ofte har lite smak eller mangler syrefriskhet.

Om vinen Terredora Bianco 2005 som får terningkast seks og koster 120 kronerskriver vår anmelder:

Blomsteraktig duft med innslag av tropiske frukter. Ferskenaktig sødme og en fin syrefriskhet i smaken, god fylde og en lett mineralsk tørrhet i ettersmaken.

Les alle helgas vinanmeldelser

• Ta også en titt på forrige helgs anmeldelser, perler og rosé.

• Leter du etter noe annet? I vårt vinarkiv kan du søke etter alle vinene som har fått seks, lese om alle de musserende vi har anmeldt, velge blant alle spanske til under 100 og mye annet. Søk i vinarkivet!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling