Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Hvitløk for vampyrer

I morgen gjaller Internasjonalen. Våren er her, og baseren med buegangen har spisesteder som frister.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

YOUNGSTORGET ER ET litt glemt sted for mange som besøker hovedstaden, hadde vi kommet til en slik plass andre steder i verden ville vi snakket svevende om hvor pittoresk og sjelfullt det er under buegangen her i den gamle bygget, sa Robinson.

Området rundt torget har små restauranter som Lille Hvitløk, som etter hvert er et etablert lite sted for den som foretrekker å få fart i smaksløkene.

Fredag ville til Persia og peilet ut fra den velfylte menyen en karbonadeliknende affære med to gylne poteter, ris og salat med en eksotisk og nydelig saus.

-  Det smaker litt tusen og én natt og denne typen sauser gjør alltid susen, mente Fredag.

Robinson lukket igjen menyen og pekte på dagens menyforslag som sto krittet opp på tavla, kyllingsuppe med ferske grønnsaker og en tatziki snack med brød. Den vennlige kelneren var hurtig tilbake med den greske snacks som var proppet med potent hvitløk.

-  NYDELIG, skal du til Hellas i sommer, spurte Robinson. Fredag ristet på hodet og bestilte en øl. Robinson var i det forsiktige lunet og nøyde seg med lettpils.

-  Grønnsakene i suppa var ferske og grovskåret, men det er lite med kylling og kokken kunne godt ha piffet opp med noen ekstra hvitløk, var Robinsons godkjentdom.

De to avsluttet med gulrotkake og en smaksrik kaffe med tyrkisk odør.

Hele Norges coronakart