Hvor går turen?

Skal du til London, Venezia eller New York? Hva bør du se i Roma, Amsterdam og Sydney? Les nettmøtet med reiseguru Jens A. Riisnæs (55).

MAGASINETS nettutgave har presentert 20 av de 52 storbyene i reiseguiden «Verdens viktigste byer - 52 magiske reisemål». Boka er skrevet av NRKs mangeårige reiselivsjournalist Jens Aksel Riisnæs og lærebokforfatter Ragnar Hatlem, og er en guide til verdens storbyer (les mer om boka her). JENS A. RIISNÆS er trolig Norges mest bereiste journalist. Han har gitt avkall på et tradisjonelt liv for å kunne bo i en koffert, og siden 1970 har han brukt det meste av tida si til å reise. Han har likevel ikke glemt hvor han kommer fra. - Jeg kaller meg en heilnorsk kosmopolitt, humrer han. Riisnæs har besøkt de fleste land i verden, og rapporterer jevnlig hjem i NRKs reiseprogrammer. Her øser han av sine imponerende kunnskaper om religion, historie og generelle reiseerfaringer. I bunnen ligger en innstendig oppfordring til lytterne om å reise mer. ETTER MANGE ÅR på reisefot har Riisnæs funnet fram til utallige perler på kartet. Disse deler han med nettopp deg:

    Les svarene fra nettmøtet!

<HLF>Svarer deg:</HLF> Reiseguru Jens A. Riisnæs møtte leserne til nettmøte. <LINK http://www.dagbladet.no/dinside/2004/01/02/387433.html>Les svarene!</LINK> Foto: Truls Brekke