Hvordan ødelegge feriefølelsen

På 1-2-3!

Clifton Beach, Cape Town. Foto: Scanpix
Clifton Beach, Cape Town. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Så var den kommet, dagen vi fryktet: siste feriedag. Sommerlyset skulle erstattes med vintermørke, slaraffenliv med tastaturklapring. Det var uunngåelig. Og selvfølgelig helt feil. For å tyne ut de siste solstrålene, hadde vi tatt turen til Clifton, Cape Towns Malibu, for et avskjedsblikk på Atlanteren og horisonten. Som selvutnevnt reiseleder hadde jeg tatt på meg ansvaret for å fortelle alt om Cape Town, byen jeg hadde tilbrakt noen år av livet mitt i, og nå, mens vi ventet på Uber-bilen og sto og nøt utsikten, pekte jeg på de fire små buktene med hvit sand som utgjorde Clifton-strendene: «Nummer fire er for barnefamilier, treeren er for dem som liker å spille volleyball, nummer to er for modeller og homofile og nummer en er for hunder og eierne deres.» Reisefølget rynket brynene, jeg fortsatte: «Det er her de bor, de som har mye». Jeg pekte på de lyse leilighetskompleksene langs stranda, med havet i forgrunnen og fjellet i bakgrunnen. Utsikten kostet. Men stranda var for alle.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer