Hvordan snakke med voksne om «influencere»

Om jeg må sitte og høre noen snakke om at «det er helt sjuuukt at noen tar bilde av maten sin og tjener millioner!» en gang til, kommer jeg til å velte bordet og gå, skriver Anne Gunn Halvorsen.

Årets: Kristin Gjelsvik ble i februar i år kåret til årets influencer 2017. Foto: NTB SCANPIX
Årets: Kristin Gjelsvik ble i februar i år kåret til årets influencer 2017. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Publisert

Hver eneste dag leser jeg blogger og følger med på bevegelsene til såkalte influencere. Det har jeg gjort i over ti år, og det lever jeg svært godt med. Det jeg sliter med er samtalen som oppstår når influencere dukker opp som tema i selskapslivet.

De fleste voksne er helt elendige til å snakke godt om disse internettpersonene som blogger, snapper og instagrammer eget liv. Jada, det er greit at man mangler peiling og interesse. Selv mangler jeg både interesse og kompetanse på fotball, og lar stort sett det stoppe meg i fotballdiskusjoner. Det er naturlig, og til det beste for alle rundt bordet. Men, når influencere kommer opp som tema er det åpenbart ingen som lar manglende innsikt begrense seg.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer