Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Kjærlighetsråd:

- Hvordan vet du at du har funnet den rette?

Parterapeut Bjørk Matheasdatter har 12 punkter du bør tenke gjennom.

Riktig eller feil: Det er ikke rart man kan være i tvil og redd for å velge feil. Det er stort valg å velge livspartner og man kan ha brent seg tidligere, sier Bjørk Matheasdatter. Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIX
Riktig eller feil: Det er ikke rart man kan være i tvil og redd for å velge feil. Det er stort valg å velge livspartner og man kan ha brent seg tidligere, sier Bjørk Matheasdatter. Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIX Vis mer

Heldigvis finnes det flere som kan bli den rette. Å få et godt kjærlighetsforhold handler ikke bare om å finne den rette, det handler vel så mye om om å være den rette. Du kan aldri vite helt sikkert hvordan livet med et menneske vil bli, men du kan bestemme deg for å satse på dette mennesket. Kjærlighet handler veldig mye om å bestemme seg.

Et nødvendig tegn på at du har funnet den rette er at den andre satser like mye på forholdet som deg, at den andre også har bestemt seg. En av de vanligste grunner til samlivsbrudd er at man kjenner seg alene om å dyrke forholdet.

Mange vil svare at har du funnet den rette, da vet du det bare. Og noen ganger er man så heldig at begge kjenner dypt i seg selv at det riktig. Men det er ikke rart man kan være i tvil og redd for å velge feil. Det er stort valg å velge livspartner og man kan ha brent seg tidligere. Så hva kan du være oppmerksom på for å kjenne deg tryggere i valget?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?