Hvorfor elsker vi med lyset av?

Verdens største undersøkelse om sexfantasier er her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAN KJØRER SPORTSBIL. Den britiske porteføljeforvalteren «Jasper» (29) tjener flere millioner pund i året. Han bor i en toppleilighet over Themsen. Han er høy, veltrent og utdannet fra Cambridge. Vakre kvinner beundrer ham hver dag. Han er kjæreste med Lucy (24) som er modell og skuespiller. Det ser ut til å bli de to.

For Lucy er helt spesiell, med sin veldreide figur og elskelige personlighet. Jasper er den første mannen som gir henne orgasme hver gang de elsker. Få ting gleder ham mer enn når Lucy roser hans seksuelle ferdigheter. Og det gjør hun ofte.

Mange misunner Jasper, og han vet det. Gamle venner ser hvor godt han gjør det, og på vei til jobben på luksuskontoret i City tenker han ofte over hvor privilegert han er. Men Jasper har en hemmelighet. Og den har han bare fortalt til psykologen sin, Brett Kahr.

KAHR SKRIVER om Jasper i sin nye bok «Sex and the Psyche». Her har han foretatt den største undersøkelsen om seksuelle fantasier noensinne. I løpet av fire år har han fått svar fra 19 000 voksne briter i «British Sexual Fantasy Research Project».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.