Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

I alle roller

Teatersjef Bjarte Hjelmeland (39) er både høyt og lavt på Den Nationale Scene i Bergen. Men noen ganger vil han helst bare rusle rundt i speedoen.

Medmenneske: — Det jeg synes er vanskeligst, og som jeg bruker mest krefter på, ligger på det mellommenneskelige planet. Det går inn på meg hvis jeg ikke
klarer å gi folk ordentlige oppgaver og følge dem opp sånn som jeg mener de bør følges opp, sier han.
Medmenneske: — Det jeg synes er vanskeligst, og som jeg bruker mest krefter på, ligger på det mellommenneskelige planet. Det går inn på meg hvis jeg ikke klarer å gi folk ordentlige oppgaver og følge dem opp sånn som jeg mener de bør følges opp, sier han. Vis mer

Han går med raske skritt fra Den Nationale Scene, i retning Torgalmenningen, med ett mål for øye: solbriller. Ja, det stemmer. Det regner ikke alltid i Bergen. For første gang på hvem vet hvor lenge, har sola bestemt seg for å titte fram. Bergen er på sitt kanskje aller vakreste og mest sjarmerende denne høstdagen; mild høstluft, klar, blå himmel, en hel fargepalett av gult, grønt og rødt skimtes på høyden som leder opp mot Fløyen.

- Eg har en avtale med en tjommi om at han ska ta me´ nokken solbriller te meg. Eg ant´ íkkje at det skulle ble såå grådi fint vér!, roper Hjelmeland over skuldra, mens vi småjogger etter.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Kjøp et abonnement på Dagbladet Pluss og få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?