I dag er det få ting som virker mer gammeldags innen matlagingen

Teknologien har kanskje ikke tatt over innen mat, men du kan lage veldig god sauebog og veldig gode frokostegg hvis du bruker den.

Sloooowly: Langsomt bakt sauebog er én av tingene som teknologien kan bidra til å gjøre bedre.
Sloooowly: Langsomt bakt sauebog er én av tingene som teknologien kan bidra til å gjøre bedre. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Framtida, på begynnelsen av årtusenet: Det var en spesiell gjeng som pleide å reise til fjellandsbyen Erice på Sicilia. Her var kokker og kjøkkensjefer, vitenskapsfolk og en nobelprisvinner i kjemi. Og vi var samlet om samme oppgave: En matrevolusjon! Vi skulle dekke bordet for en framtid vi alle visste var på vei. Midt i et gammelt kloster i en middelalderlandsby skulle en ny, spiselig verden eksperimenteres og forskes fram. fortidas gammel­modige matlaging, basert på kjerringråd og overtro, skulle erstattes av en ny, vitenskapelig tilnærming.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer