I den kristne temaparken Holy Land kan du se Jesus bli korsfestet hver dag klokka halv fem

Hallelujaland.

Selfie med Jesus: Magasinet dro på pilegrimsreise til Florida, til et sted «where heaven touches earth». Her knuffer vår journalist en busslast søramerikanske turister til siden, for å ta bilde sammen med påskens egen superstar.
Selfie med Jesus: Magasinet dro på pilegrimsreise til Florida, til et sted «where heaven touches earth». Her knuffer vår journalist en busslast søramerikanske turister til siden, for å ta bilde sammen med påskens egen superstar. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Orlando, Florida. SeaWorld. Universal Studios. Disney Magic Kingdom.

Vi befinner oss i alle fornøyelsesparkers himmelrike, men vi har større stjerner i sikte enn Mikke Mus. Vi skal reise tusenvis av år tilbake i tiden, til et sted «where heaven touches earth» ifølge reklamen.

For å komme dit er det bare å svinge av fra den tolvfelts motorveien Interstate 4, ta første til venstre og så neste til høyre, følge etter en hvit Toyota med «Jesus-freak»-klistremerke i bakruta inn gjennom en gitterport, og der, framme på en parkeringsplass som allerede før åpningstid myldrer av pilegrimsturister:

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer