I fjor fikk «Skam» Rune Thomas (54) ut av skapet

- Da jeg bestemte meg for å undertrykke følelsene mine, greide jeg å glemme hvordan jeg egentlig hadde det, skriver Rune Thomas Sæbønes.

Fin tid: - Videregående var ei fin tid selv om jeg ikke fikk til dette med jenter. Jeg fikk nye venner, venner jeg fortsatt har, skriver Rune Thomas Sæbønes.
Fin tid: - Videregående var ei fin tid selv om jeg ikke fikk til dette med jenter. Jeg fikk nye venner, venner jeg fortsatt har, skriver Rune Thomas Sæbønes. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var først da jeg gikk på videregående at jeg forsto at jeg var annerledes. Kompisene mine forelsket seg stadig vekk i nye jenter, men de følelsene oppsto aldri i meg. Jeg fikk rett og slett ikke tenning på jentene.

Jeg vokste opp på et småbruk i Sæbø i Ørsta kommune. Søstrene mine var 14 og 18 år da jeg ble født, så jeg var en ordentlig attpåklatt.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer