MATKULTUR: Andreas Viestad er matspaltist, tv-programleder og har i tillegg startet et matkultursenter for barn. Foto: Nina Hansen
MATKULTUR: Andreas Viestad er matspaltist, tv-programleder og har i tillegg startet et matkultursenter for barn. Foto: Nina HansenVis mer

- I går spiste jeg et stykke gammal ku. Det er det mest smakfulle kjøttet som finnes

Andreas Viestad er heller ikke med på at kokt brokkoli er kjedelig.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Goddag! Andreas Viestad (43). Hvordan er livet om dagen?

- Bedre enn fortjent, mer travelt enn hva klokt er.

Hva var det første du tenkte på da du våknet i dag tidlig?

- Chili. Jeg og Christopher Haatuft hadde utfordret hverandre med chili fra Amazonas i går kveld. Den er så sterk at du kjenner det i neglene, og den sitter i kroppen i et døgn.

Andreas Viestad (43) • Magasinets matskribent og mannen bak Geitmyra kultursenter for barn i Oslo, slår et slag for kjøttspising med bok om hvordan du kan spise alle deler av et dyr.

I boka di «Den store kjøttkokeboka» har du oppskrifter hvor du bruker grisesnute, hjerne, hjerte, hele hodet og føtter. Hvilken kroppsdel burde det spises mer av i norske hjem?

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn