I kassa på Rimi

Er det å havne i kassa på Rimi det verste som kan skje deg? Magasinet tok et dagsvikariat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KNEKKEBRØD. Biip. Omo color... Fordømte strekkode. Omo color. Biip. En pose rosinboller. Biip. Og agurk? Hjelp, agurk...

Pekefingeren roterer i sirkler over kassaknappene, mens hjernen febrilsk prøver å huske fire tall. PLU-kodene. 4712? 5310? Hva pokker var koden for agurk? Fra kunden foran meg, en middelaldrende dame med rumpetaske, lyder et sukk. Jeg er nybegynner. Varm på ryggen. Brrr, sier samlebåndet som fortsetter å sende nakkekoteletter inn i hendene mine. Og nå stiller de seg opp bak henne, en mor med en skrikerunge i handlevogna, to anleggsarbeidere med fire flasker cola. Snart skal en sprakete stemme annonsere at det er «køøø i kasse eeen» over hele Rimi Sinsen i Oslo.

«Det sier seg selv at jeg har mer lyst til å trene Vålerenga enn å sitte i kassa på Rimi.» Anders Krystad, tidligere Klan-leder, til Aftenposten

«KASSA PÅ RIMI» er blitt et negativt begrep i språket vårt. Noe du kan sammenlikne alt annet som er kjipt med, og tenke at så lenge du i hvert fall ikke jobber der, er det verdt å stå opp om morran, tross alt. Du kan få pest. Gjerne et snev av kolera. Men blir du sittende i kassa på Rimi, da synes alt håp ute.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer