Det var 1959, Mona Levin var nitten år og studerte teatervitenskap i USA. Om sommeren jobbet hun som servitør på en diner i Memphis. To ansatte på kjøkkenet saboterte henne fra første dag. Levin var utlendingen som hadde tatt jobben fra noen andre. Når hun skulle servere mat, ga de henne ikke det kundene hadde bestilt. De lo. En dag leverte Levin inn en bestilling på to flyndrefileter. Hun fikk to chili con carne.
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger