I løpet av de neste minuttene vil den svarte kjolen, og alt under den også, være borte

- Vi stripper av fri vilje, det er ingen grunn til å kalle oss prostituerte.

ARBEIDSNATTEN: I løpet av timene fra 22.00 til 04.00, gjør danserne hva de kan for å få gjestene til å bruke penger i baren og på private danser. Halvparten av pengene får stripperne selv, den andre halvparten går til Dreams Showbar, som omsetter for 10 millioner kroner hvert år. Foto: HAMPUS LUNDGREN
ARBEIDSNATTEN: I løpet av timene fra 22.00 til 04.00, gjør danserne hva de kan for å få gjestene til å bruke penger i baren og på private danser. Halvparten av pengene får stripperne selv, den andre halvparten går til Dreams Showbar, som omsetter for 10 millioner kroner hvert år. Foto: HAMPUS LUNDGRENVis mer

(Magasinet): Trondheim, onsdag 10. juli: Den svarte kjolen sitter som limt på kroppen hennes. Lange, nakne bein, vokset like før hun reiste fra Tallinn, forsvinner ned i sko som gir henne 15 centimeter ekstra å gå på.

Når scenenavnet hennes ropes opp over høyttaleranlegget, vet hun at de neste to sangene på til sammen sju minutter er hennes. Hun krysser gulvet, ut av mørket og opp på scenen badet i farget lys og oppstemt popmusikk.

Sikkert blikk, hoftevrikk. Lange negler på slanke fingre griper den ene av de blanke stengene. Først noen pirrende runder, så, uten forvarsel, låses lårene om stangen.

Hælene mot takbjelkene, armene ut i lufta, håret det eneste som lar seg overtale av tyngdekraften. Borte er Karin (24), eiendomsmekleren og jusstudenten. Borte er kjæresten og datteren som har invitert sin bekymrede mor til Thailand på strandferie.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.