I løpet av en sommer ble Tom Malmquist pappa, mistet sin elskede Karin og sin egen far

Nå er han nominert til Nordisk råds litteraturpris for «I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live». Her skriver han om hva som skjedde den sommeren.

NOMINERT: Tom Malmquist er nominert til Nordisk råds litteraturpris for «I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live». 8. september kommer romanen ut på norsk. Foto: Rickard L. Eriksson
NOMINERT: Tom Malmquist er nominert til Nordisk råds litteraturpris for «I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live». 8. september kommer romanen ut på norsk. Foto: Rickard L. Eriksson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Karin var et jævla fint menneske, jeg forgudet henne. Hun var min motsats, ingen av mine dårlige sider fantes i henne. Hun var så langt foran meg på alle vis. Likevel fant hun noe i meg som hun elsket.

Vi bodde her, i Lundagatan i Stockholm, vi ventet barn i mai. En onsdag i mars ble Karin syk, hadde hodepine og var dårlig. Jeg ble urolig, men tenkte det bare var influensa. Gradvis ble hun verre, og på bare fem dager fikk hun problemer med å puste. Da trodde jeg det var lungebetennelse og ville at hun skulle på sykehus. Men fødeavdelingen var redde for smitte. Den 19. mars 2012 fikk vi til slutt komme inn.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer