Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- I mange år har jeg driti meg ut i stor stil

OnklP (30) lover ingen skandaler når han i kveld kan vinne to Spellemannpriser. Men akkurat dette med fravær av skandaler har han lovet før.

IKKE BAD BOY: - Om du sjekker diskografien min, så ser du at jeg ikke bare har vært drita hele tida. Det er rein matematikk. Jeg har jobba knallhardt, men også hadde det jævla mye gøy. Og innimellom kjipt. Men jeg har stått og jobba hardt for å være på det jeg er nå, nå må jeg bare spille korta riktig så det kan vare en stund, sier OnklP. Foto: JØRN H. MOEN
IKKE BAD BOY: - Om du sjekker diskografien min, så ser du at jeg ikke bare har vært drita hele tida. Det er rein matematikk. Jeg har jobba knallhardt, men også hadde det jævla mye gøy. Og innimellom kjipt. Men jeg har stått og jobba hardt for å være på det jeg er nå, nå må jeg bare spille korta riktig så det kan vare en stund, sier OnklP. Foto: JØRN H. MOEN Vis mer

(MAGASINET): - 2014 ble fantastisk og nå venter et kick ass år. Jeg hadde tidenes beste nyttårsaften.

- Hva gjorde du?

- Jeg var med kvinnen min, satt i baris og bygde Lego hele kvelden.

- Du satt i bar overkropp og bygde Lego?

- Ja, helt sant. Vi spilte flere konserter i romjula, og da nyttårsaften kom, hadde jeg fått nok av party people. Jeg fikk Simpsons hus i Lego av dama til jul, det er dritfett.

Ting går opp og ned

Rapperen Pål Tøien ankom stamstedet Cafe Sara på Grünerløkka til high fives, flere manneklemmer og en kald halvliter på bordet før han rakk å ta av seg jakka.

- Som en god b-kjendis har jeg blitt gjenkjent i mange år, men nå er det ordentlig sirkus og ekstremt mye trøkk. Men jeg klager ikke, fuck it, det er dette jeg er signa opp for. Jeg har stått utenfor og banka på i mange år.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Les Dagbladet Pluss til over påsken for bare 1 krone.

3 MÅNEDER

HELGEKUPP

1 kr*

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 1 kr* 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/3 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER

449 kr

(Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr 6 måneder. Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?