Seriøse ambisjoner: - I modellbransjen dreier det seg bare om utseendet. Fra midten av 20-åra har jeg jobbet for å vise at jeg er mer enn bare pen og sexy, sier tidligere Playboy-pike Lillian Müller, som i godt voksen aldre satser på skuespillerfaget. I flere år har hun tatt klasser ved den velrenommerte teaterskolen Actor's Studio. Nå drømmer hun om å vinne en Oscar og å jobbe med Liv Ullmann. Hun hadde heller ikke hatt noe imot å oveta jobben til Fredrik Skavlan. 
 Foto: Knut Egil Wang
Seriøse ambisjoner: - I modellbransjen dreier det seg bare om utseendet. Fra midten av 20-åra har jeg jobbet for å vise at jeg er mer enn bare pen og sexy, sier tidligere Playboy-pike Lillian Müller, som i godt voksen aldre satser på skuespillerfaget. I flere år har hun tatt klasser ved den velrenommerte teaterskolen Actor's Studio. Nå drømmer hun om å vinne en Oscar og å jobbe med Liv Ullmann. Hun hadde heller ikke hatt noe imot å oveta jobben til Fredrik Skavlan. Foto: Knut Egil WangVis mer

I Marilyns fotspor

Eks-playmate Lillian Müller (60) gjør det gjerne gratis - for Liv Ullmann.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Jeg skal bli ...

Lillian Müller holder munn i et par sekunder. Det skjer ikke ofte.

- Jeg skal bli, skal vi se: 120? Ja, 120 år. Det passer meg bra. Jeg vil ikke dø. Har ikke tid til det. Det er ennå så mye jeg har lyst å gjøre. Jeg er midt i livet. Og det føles deilig!

Lillian Müller - «skuespiller, forfatter, supermodell, inspirerende taler, talskvinne og personlig helse & fitness konsulent», som det heter på lillianmuller.com, samt tidligere Playmate, med hele ni Playboyførstesider på cv'en - fyller 61 i august. Når godt voksne skuespillerinner, modeller og artister intervjues, blir det som regel slått fast tidlig i intervjuet, sånn omtrent her, at de holder seg uforskammet godt for alderen. Om aldri så sant eller usant. Når det gjelder «Miss Lillian» - hun har aldri skiftet sivilstand - er det sant. Hun kan virkelig ikke klage på utseendet. Det er ikke noe i veien med uttrykksbehovet heller. Eller holdningen til livet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn