Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

I Marilyns fotspor

Eks-playmate Lillian Müller (60) gjør det gjerne gratis - for Liv Ullmann.

Seriøse ambisjoner: - I modellbransjen dreier det seg bare om utseendet. Fra midten av 20-åra har jeg jobbet for å vise at jeg er mer enn bare pen og sexy, sier tidligere Playboy-pike Lillian Müller, som i godt voksen aldre satser på skuespillerfaget. I flere år har hun tatt klasser ved den velrenommerte teaterskolen Actor's Studio. Nå drømmer hun om å vinne en Oscar og å jobbe med Liv Ullmann. Hun hadde heller ikke hatt noe imot å oveta jobben til Fredrik Skavlan. 
 Foto: Knut Egil Wang
Seriøse ambisjoner: - I modellbransjen dreier det seg bare om utseendet. Fra midten av 20-åra har jeg jobbet for å vise at jeg er mer enn bare pen og sexy, sier tidligere Playboy-pike Lillian Müller, som i godt voksen aldre satser på skuespillerfaget. I flere år har hun tatt klasser ved den velrenommerte teaterskolen Actor's Studio. Nå drømmer hun om å vinne en Oscar og å jobbe med Liv Ullmann. Hun hadde heller ikke hatt noe imot å oveta jobben til Fredrik Skavlan. Foto: Knut Egil Wang Vis mer

- Jeg skal bli ...

Lillian Müller holder munn i et par sekunder. Det skjer ikke ofte.

- Jeg skal bli, skal vi se: 120? Ja, 120 år. Det passer meg bra. Jeg vil ikke dø. Har ikke tid til det. Det er ennå så mye jeg har lyst å gjøre. Jeg er midt i livet. Og det føles deilig!

Lillian Müller - «skuespiller, forfatter, supermodell, inspirerende taler, talskvinne og personlig helse & fitness konsulent», som det heter på lillianmuller.com, samt tidligere Playmate, med hele ni Playboyførstesider på cv'en - fyller 61 i august. Når godt voksne skuespillerinner, modeller og artister intervjues, blir det som regel slått fast tidlig i intervjuet, sånn omtrent her, at de holder seg uforskammet godt for alderen. Om aldri så sant eller usant. Når det gjelder «Miss Lillian» - hun har aldri skiftet sivilstand - er det sant. Hun kan virkelig ikke klage på utseendet. Det er ikke noe i veien med uttrykksbehovet heller. Eller holdningen til livet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?