Du leser nå Dagbladet Pluss
MIRACLE VILLAGE: I Florida er lovene for straffedømte sexovergripere så strenge at mange aldri kan vende hjem. Magasinet dro til Miracle Village - landsbyen der over halvparten av innbyggerne er overgrepsdømte. Foto: SILJE KATHRINE SVIGGUM
MIRACLE VILLAGE: I Florida er lovene for straffedømte sexovergripere så strenge at mange aldri kan vende hjem. Magasinet dro til Miracle Village - landsbyen der over halvparten av innbyggerne er overgrepsdømte. Foto: SILJE KATHRINE SVIGGUM Vis mer

I Miracle Village er over halvparten av innbyggerne overgrepsdømte

Lovene for straffedømte sexovergripere er så strenge at mange aldri kan vende hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Magasinet): Spør du ham om hva som var det verste, forteller ikke David Woods (27) om dagen han ble dømt til fem års fengsel og fem års prøvetid for å ha sex med en mindreårig.

Jenta var 16 år og hans egen kjæreste. Selv var han 18. Jentas mor anmeldte ham fordi den seksuelle lavalderen i Florida er 18 år.

David Woods forteller heller ikke om fangen på 160 kilo som nesten voldtok den knapt 50 kilo tunge gutten som David delte køyeseng med. Han snakker ikke om vaktene som ikke grep inn.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer