<strong>IKKE ALLTID FORBILLEDLIG:</strong>  Læreren skal på mange områder framstå forbilledlig på skolen, men ikke på alle livets områder, og ikke 24 timer i døgnet, skriver Håvard Tjora. Foto: Siv Seglem
IKKE ALLTID FORBILLEDLIG: Læreren skal på mange områder framstå forbilledlig på skolen, men ikke på alle livets områder, og ikke 24 timer i døgnet, skriver Håvard Tjora. Foto: Siv Seglem Vis mer

- I mitt tilfelle endte jeg opp som en løgnaktig nikotinslave

Vi lærere er ikke annerledes enn resten av samfunnet. Vi røyker, drikker, snuser, er utro og skiller oss, skriver Håvard Tjora.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Da jeg var barn var vi på hytta på Vestlandet hver sommer. Der scoret faren min mange machopoeng i mitt barnesinn. Blant annet satte vi garn, og uansett vær måtte garnet hentes.

I motvind og bølger rodde verdens sterkeste pappa den store trebåten ut til garnplassen. Var det brennmaneter i garnet, dro han de slimete dyrene ut med bare never, mens jeg satt med store øyne og så på.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer