I Norge mener et flertall at mor er best egnet til å ivareta barna

Hvorfor det? Spør Håvard Tjora.

FØLSOMT TEMA: Det foreligger ikke noe biologisk belegg for at kvinner er mer egnet til å ta seg av barn enn menn. Hvorfor er det da slik i likestillings-Norge at flertallet, både av kvinner og menn, mener mor er best skikket til å ivareta barna, undrer Håvard Tjora. Tegning: LISA AISATO
FØLSOMT TEMA: Det foreligger ikke noe biologisk belegg for at kvinner er mer egnet til å ta seg av barn enn menn. Hvorfor er det da slik i likestillings-Norge at flertallet, både av kvinner og menn, mener mor er best skikket til å ivareta barna, undrer Håvard Tjora. Tegning: LISA AISATO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

MAGASINET (Dagbladet): Kjærlighet gjør blind. Uttrykket brukes ofte for å beskrive hvordan kjærligheten gjør at man overser andres feil og mangler.

Men sterk kjærlighet kan også gjøre at man ikke ser andres behov.

Jeg har flere ganger kranglet med kvinner som i fullt alvor har nektet mannen sin å ta ut mer pappapermisjon enn han har krav på.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer