– I perioder var det så ille at jeg ikke hadde noe å spise. Jeg fikk mat av venner

Linda Johansen (50) vet hvordan det er å leve uten sikkerhetsnett, ikke heve lønn, sette seg i bunnløs gjeld og tigge familien om penger.

OPPTUR: – Det er fantastisk at det går riktig vei nå. Men jeg ville likevel ikke vært foruten nedturene. De har lært meg å skille mellom bagateller og virkelige problemer, sier Linda Johansen.
OPPTUR: – Det er fantastisk at det går riktig vei nå. Men jeg ville likevel ikke vært foruten nedturene. De har lært meg å skille mellom bagateller og virkelige problemer, sier Linda Johansen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Det har vært mye. Og det har vært vanskelig. Linda Johansen nikker sakte.

Den tidligere glamourmodellen, manneblad-redaktøren og nattklubbeieren snakker om hvordan det har vært å starte sin egen business. Hvordan det har vært å være gründer, noe hun ikke vil anbefale noen – med mindre de er villige til å leve uten sikkerhetsnett, ikke heve lønn, sette seg i bunnløs gjeld og tigge familien om penger. Hun snakker om alle gangene hun har trodd det skulle gå bra. Når hun har tenkt: «OK, endelig. Jeg har klart det», og når det så, helt ut av det blå, har kommet en ny nedtur.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer