Ikke ett fett

La meg servere litt deilig kontrovers.

Dyrt og godt: Foie gras kalles gjerne gåselever i Norge, men mesteparten av produksjonen kommer fra anda. Her servert med portvinsgele og pepper.
Dyrt og godt: Foie gras kalles gjerne gåselever i Norge, men mesteparten av produksjonen kommer fra anda. Her servert med portvinsgele og pepper. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er middagstid hos familien Hondet, en liten familiegård på den franske siden av Pyreneene, halvannen times tid fra Bayonne. Og med det settes det i gang en av de mest kontroversielle mattilberedelsene som finnes. Inne på fjøset står det tre hundre ender og venter på fôret. De er sultne, hele gjengen. Men det er ikke sulten som kommer til å bestemme hvor mye de skal spise til middagen sin.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vinterferiekampanje - Les Dagbladet Pluss i 3 måneder for kun 1 kroner! Spar mer - Les mer!

Vinterferiekampanje

1,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer