Det er middagstid hos familien Hondet, en liten familiegård på den franske siden av Pyreneene, halvannen times tid fra Bayonne. Og med det settes det i gang en av de mest kontroversielle mattilberedelsene som finnes. Inne på fjøset står det tre hundre ender og venter på fôret. De er sultne, hele gjengen. Men det er ikke sulten som kommer til å bestemme hvor mye de skal spise til middagen sin.
Vinterferiekampanje - Les Dagbladet Pluss i 3 måneder for kun 1 kroner! Spar mer - Les mer!
1,-
3 måneder
55,-
1 uke
99,-
1 måned
Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.