Havsmak: Grünerløkka har fått enda et nytt spisested. Babord er en annerledes fiskerestaurant med småretter fra Nordsjøen Foto:  Sigurd Fandango / Dagbladet
Havsmak: Grünerløkka har fått enda et nytt spisested. Babord er en annerledes fiskerestaurant med småretter fra Nordsjøen Foto: Sigurd Fandango / DagbladetVis mer

Ikke hekta på kroken

Moderne og sprellende meny ved Akerselva, men Babord byr ikke på full fiskelykke.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Inspirert av de fantastiske pintxo-barene i Baskerland, der du får Spanias desidert beste tapas, har Babord Restaurant og Café åpnet helt nederst på Grünerløkka. Inntil nylig lå brasserie Dyre Vaa i dette lokalet, men de serverte så dårlig mat at de måtte legge ned etter et knapt år. Så spørs det om Babord havner på rett kjøl. Det er i hvert fall et nytt og annerledes konsept.

Eventyrestetikken er byttet ut med stilig og humørfylt maritim design. Kjøkkenet byr på fisk og skalldyr, i små og middels store porsjoner, som du selv setter sammen til et måltid. Du kan velge mellom ti forskjellige «agn» og ti forskjellige «fangst». Agnene er i smakebitstørrelse, mens en fangst er å regne som en halv hovedrett. Du kan mikse som du selv vil, eller gå for en av de tre kombinasjonsmenyene.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn