Skuffende: Robinson & Fredag måtte ty til menyen for å vite hva de fikk servert; servitøren hadde ikke tid til å fortelle om rettene. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dgabldet
Skuffende: Robinson & Fredag måtte ty til menyen for å vite hva de fikk servert; servitøren hadde ikke tid til å fortelle om rettene. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DgabldetVis mer

Ikke min kopp Thea

Atmosfæren til tross, vertskapet hos Thea får ikke gjestene til å føle seg hjemme.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det er på «Hos Thea» sin egen hjemmeside at restauranten karakteriseres som «en liten spisestue med åpen kjøkkenløsning». Og det er akkurat sånn det føles når man åpner døra til restauranten. Robinson og Fredag rister av seg snøfnuggene og tråkker inn i en varm og deilig stue.

Det er fullt i restauranten: Romantikk og familiehygge, stearinlys og hvite duker. Frognerfruenes favoritt, interiørdesigner Helene Hennie, står bak det behagelige, lyse interiøret. Men i et frognerhjem ville vel vertskapet ha tatt imot både gjestene og yttertøyet i døra?

Spiseparet dukker ned i «ukens meny». Restaurantens eier, Sergio Barcilon, står selv bak grytene og har bevisst satset på en liten meny - «for å gi hver eneste rett den kjærligheten den fortjener». Kveldens første rett, kremet jordskokksuppe, kommer til bordet, eller rettere sagt: deiser ned på bordet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn