Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

- Ikke overrasket

Sier Big Brother-sjef om sex etter seks timer.

(Dagbladet.no): - Jeg er ikke veldig overrasket, sier presseansvarlig Ingerid Medhus i TV Norge.

Den konstateringen kommer etter at årets Big Brother-deltakere satte rekord i å hoppe raskt til køys.

Etter bare seks timer, men mange drinker fant Malin Halvarsson (26) og Samuel Aronsson (25) tonen så godt at de gikk til sengs sammen. Bildene taler for seg selv med hensyn til hva som foregikk under dyna.

At Samuel er tidligere voldsdømt er også noe som er blitt slått opp i dagens aviser.

Presseansvarlig Ingerid Medhus avviser at Big Brother-produsentene prøver å skape blest om serien ved å rekruttere deltakere de vet vil gjøre skandale.

- For hvert år må vi spisse typene vi har med. Deltakerne må være tydeligere og mer markante.

Presseansvarlig sier ingen ting om det betyr at det blir verre neste år, men hun mener at de som melder seg på reality-show nå, representerer en ny generasjon deltakere.

- De som søker om å få være med er vant til å bli sett. De vil være synlige og trives i rampelyset. Det er helt bevisst det de gjør, sier Medhus til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling