Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Ingemannsland

Du trenger ikke gå til Nordpolen for å finne deg selv, skal vi tro eventyrer og polfarer Inge Solheim (45). Men det hjelper.

ALENE I ISEN: I desember skal Inge Solheim for første gang gå alene til Sydpolen. - I støyen er det vanskelig å relatere til viktige ting, men mange er så vant til støyen, at de syns det er skremmende når det er stille. Foto: Lars Myhren Holand
ALENE I ISEN: I desember skal Inge Solheim for første gang gå alene til Sydpolen. - I støyen er det vanskelig å relatere til viktige ting, men mange er så vant til støyen, at de syns det er skremmende når det er stille. Foto: Lars Myhren Holand Vis mer

David Letterman, talkshow-verten, fortalte en gang i et intervju at det innad i «Late Night»-redaksjonen sirkulerte en vits som handlet om booking av gjester. Den gikk omtrent som følger:

- Hei, har du hørt det?

- Nei?

- Neil Armstrong har sagt ja til å komme på kveldens program.

- Neil Armstrong? Det er jo fantastisk!

- Han har bare ikke lyst til å snakke om månen.

Inge Solheim (45) var eneste nordmann som var invitert i bryllupet til prins Harry og Meghan Markle i mai. Inge Solheim har ikke lyst til å snakke om prins Harry. Han har heller ikke lyst til å si noe om den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård, som han har hatt med seg på flere polekspedisjoner, eller milliardæren Richard Branson, eller dronning Elizabeth, som han møtte i forbindelse med innspillingen av «Walking With the Wounded», BBC-serien der prins Harry og Inge Solheim gikk til Sydpolen sammen med krigsskadde soldater i 2013. Ei heller om popstjernen Ellie Goulding, som han har hatt med seg på flere ski- og fotturer i Rondane de siste åra.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?