- Ingen fare for gjentakelse

MYSEN (Dagbladet.no): 30-åringen fra Mysen har skutt seg selv, sin onkel og drept en tobarnsmor. I rettsmøtene gjentok Knut Storberget: Ingen gjentakelsesfare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I DAG er justisministerens tidligere klient igjen varetektsfengslet, siktet for trusler, utpressing og ulovlig omgang med skytevåpen. Han er også tiltalt for trusler, ran og narkotikakriminalitet.

Torsdag før jul møtte østfoldingen i Heggen og Frøland forhørsrett. Da var det Storbergets advokatkollega Jan Kildahl som møtte for å argumentere for at den drapsdømte mannen burde løslates fra varetekt - fordi det ikke var tilstrekkelig fare for gjentakelse.

Dommer Carl Hugo Lund ga imidlertid politiadvokat Knut Inge Stavang medhold i at varetektsfengslingen kunne forlenges med åtte uker på grunn av de alvorlige forholdene 30-åringen er siktet for.

TRUET EKS-KJÆRESTE. Natt til tirsdag 22. november i år forsøkte østfoldingen å slå seg inn i eks-kjærestens leilighet på Trøgstad. Hun skremte ham vekk med ladd hagle.

Da politiet stanset ham senere samme dag, fant de ulovlige våpen i 30-åringens bil.

Ifølge politiet har han flere ganger truet sin tidligere kjæreste. Tidligere i år fikk han forbud mot å oppsøke henne. Det skjedde etter at han i mai oppsøkte eks-kjærestens bolig på et tidspunkt da hun ikke var hjemme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer